Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Blåbærcupcakes

Gæster er jo altid lig med kage, og kagen i dag var BlåbærCupcakes.

Opskriften stammer fra bogen ”Macarons, cupcakes, popcakes” af Mia Öhrn.

Cupcakes (14-18 stk.)
75 g smør
180 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 tsk vaniliesukker
3 æg
2 dl sukker
1,5 dl mælk
100 g hvid chokolade
80 g blåbær

Topping:
50 g blåbær
¾ dl flormelis
300 g friskost (fx philidelphia)
1 dl piskefløde

Fremgangsmåde:
Smøren smeltes. Mel, bagepulver og vaniliesukker blandes og æg og sukker piskes luftig. Sigt melblandingen i æggemassen sammen med mælk og smør. Pisk forsigtigt sammen til sidst. Hæld over i muffinforme og drys blåbær og hvid chokolade over. Bag i ovnen ved 175 grader i 25 minutter. Når kagerne er afkølet puttes toppingen på. Toppingen laves ved at blende blåbærrene med en stavblænder. Pisk blåbær og flormelis med osten. Tilsæt fløden lidt af gangen og pisk luftig.

 Blåbær cupcakes DIY

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin